Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ


Αυτο ειναι το αρθρο που σας υποσχεθηκα για το πως να βγαζετε χρηματα χρησιμοποιωντας τον υπολιγιστη σας, το ιντερνετ κ την διαθεση για δημιουργια κ πολυ γραψιμο. Ολους λοιπον μας απασχολει η ανεργια η ακομα κ ευρεση μιας δευτερης δουλειας που να μην απαιτει πολυ απο τον χρονο μας. Αυτο γινεται πραγματικοτητα μεσω του υπολογιστη μας κ χωρις κανενα κοστος ή απαιτηση πολυ χρονου, κ εγω προσωπικα ηδη εχω αρχισει κ εχω πολυ καλα αποτελεσματα κ αν η κανονικη μου δουλεια δεν ηταν τοσο ευχαριστη θα την ειχα παρατησει γιατι με αυτα που βγαζω απο δω θα μπορουσα να ζησω πολυ ανετα. Για να μην σας πολυ κουραζω με εισαγωγες θα γραψω πως να ασχοληθειτε κ εσεις εαν σας ενδιαφερει. Προσοχη ομως το αρθρο να το διαβασουν μονο οσοι πιστευουν πως εχουν υπομονη κ θεληση για κατι τετοιο.
Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανετε ειναι να δημιουργησετε εναν ιστοτοπο η μια ιστοσελιδα, μια πολυ καλη ιστοσελιδα που φιλοξενει ισοτοπους ειναι κ αυτη που βρισκομαι εγω διοτι σου δινει την δυνατοτητα να καθορισεις εσυ τα χρωματα του ισοτοπου κ αλλα πραγματα. Για οσους δεν θελουν αυτη υπαρχουν κ αλλες πολλες σελιδες που προσφερουν δωρεαν τις υπηρεσιες τους. Μολις λοιπον τον δημιουργησετε γραψτε ενα ή δυο αρθρα πανω σε κατι που γνωριζεται καλα, οτ,ιδηποτε κ αν ειναι αυτο. Φροντιστε ομως να ειναι κατι ενδιαφερον που θα τραβηξει αναγνωστες στον ιστοτοπο σας κ θα τους κανει να ξαναερθουν να διαβασουν κ αλλα αρθρα. Αφου λοιπον γραψετε τα αρθρα σας κ θεωρειται πως ειναι ετοιμο θα μπειτε στην διευθυνση www.google.gr κ κατω απο την μηχανη αναζητησης υπαρχουν καποιες επιλογες στις οποιες η μια γραφει προγραμματα διαφημισης. Πατατε εκει κ σας βγαζει σε μια σελιδα στην οποια επιλεγετε την επιλογη που γραφει 'Για διαχειριστες ισοτοπων' κ πατατε εγγραφη. Μετα απο αυτο θα σας ζητηθει η διευθυνση του ιστοτοπου σας για παραδειγμα η δικια μου ειναι nertilasart.blogspot.com, αυτο το επιλεγεται εσεις κατα την δημιουργια του ισοτοπου. Βαζεται λοιπον κ τα υπολοιπα στοιχεια που σας ζηταει κ προχωρατε οπου θα σας δειξει το μηνυμα πως το google πρεπει να ελεγξει κ να εγκρινει τον ιστοτοπο σας κ θα σας απαντησει εντος 72 ωρων η και λιγοτερο. Μολις παρετε τη εγκριση σας δινει οδηγιες για το πως να περασετε την μηχανη αναζητησης κ ενα πλαισιο με διαφημισεις στον ισοτοπο σας. Ειναι λιγο περιπλοκη η διαδικασια αλλα το google ειναι στα ελληνικα κ σας τα εξηγει αναλυτικα. Αφου λοιπον εχουν περαστει οι διαδημισεις στον ιστοτοπο σας ειστε ετοιμοι για να βγαλετε τα χρηματα. Τα κερδη σας θα βγουν απο τις διαφημισεις που σας εχει αναρτησει το google, φροντιστε το πλαισιο αυτο να ειναι ψηλα ψηλα για να το βλεπουν ολοι μολις μπαινουν, βαλτε επισης κ εντονο χρωμα στο πλαισιο αυτο για να ξεχωριζει.
Οπως σας ειπα τα κερδη βγαινουν απο τις διαφημισεις. Οσοι περισσοτεροι επισκεπτες του ιστοτοπου σας μπουν στον ιστοτοπο σας κ καουν κλικ στις διαφημισεις τοσα πιο πολλα θα βγαζετε εσεις. Το θεμα δηλαδη δεν ειναι να μπουν μονο στον ισοτοπο σας αλλα κ να κανουν κλικ στις διαφημισεις. Εσεις πληρωνεστε με καθε κλικ. Τα χρηματα που θα παιρνετε δεν ειναι συγκεκριμενα γιατι ο καθε διαφημιστης εχει διαφορετικη συμφωνια πληρωμης αλλα αυτο εσας δεν σας νοιαζει, εσεις πρεπει μονο να βρισκεται τροπους να προσελκυσετε περισσοτερους αναγνωστες καθε φορα. Μια καλη διαφημιση του ισοτοπου σας ειναι μεσω του facebook ανακοινωνοντας στους φιλους σας την διευθυνση κ να τους ζητηστε να σας επισκεφθουν εστω μια φορα. Απο κει κ περα αν εσεις γραφετε ενδιαφεροντα θεματα θα ξαναερθουν μονοι τους.
Το ποσα χρηματα βγαζετε θα το βλεπετε απο τον λογαριασμο σας στο google/adsense στην επιλογη αναφορα. Μην περιμενετε απο τον πρωτο μηνα να βγαλετε τεραστιο ποσο, σιγα σιγα θα ερθουν ολα, σε ενα χρονο αν εχετε ασχοληθει αρκετα κ εχετε αποκτησει αρκετους κ σταθερους αναγνωστες το εισοδημα σας μπορει να ανερχεται κ στα 2000ευρω το μηνα κ βεβαια μπορει κ πολυ παραπανω, στο χερι σας ειναι.
Καλο θα ηταν αν δειτε οτι πατε αρκετα καλα να δημιουργηστε μια δικη σας ιστοσελιδα η οποια θα αυξησει κ τα κερδη σας περισσοτερο μιας κ θα υπαρχουν πιο πολλες σελιδες αρα κ πιο πολλες διαφημισεις. Αλλα αυτο ειναι καλυτερα να το κανετε μετα απο κανενα χρονο γιατι χρειαζεται να δωσετε κ καποια χρηματα για την δημιουργια της κ για την φιλοξενια της απο καποιες μηχανες αναζητησης. Θα σας γραψω κ αργοτερα κ ενα αρθρο για το πως να φτιαξετε μια πολυ ωραια ανταγωνιστικη σελιδα με πολυ λιγα χρηματα κ λιγοτερο κοστος. Προς το παρον καντε αυτο κ μετα θα δειτε πως αν σας αρεσει θα παρετε φορα μονη σας.
Καλο θα ηταν να παροτεινουμε κ φιλους μας να ασχοληθουν με κατι τετοιο γιατι ειναι προς οφελος μας.Θα μου πειτε πως γινεται αυτο,θα σας εξηγησω. Η Ελλαδα ειναι μια χωρα η οποια ειναι λιγο πισω σχετικα με την ενημερωση των πολιτων για τα πλεονεκτηματα του ιντερνετ κ αρα οι ανθρωποι δεν ασχολουνται τοσο με το να μαθουν χειρισμο υπολογιστων. Αυτο λοιπον ειναι μειον για εμας γιατι οι διαφημιστες που θα διαφημιστουν σε μας ειναι ελληνικες εταιριες κ δεν ειναι πολλες αυτες που παιρνουν την πρωτοβουλια να πληρωσουν για να διαφημιστουν στο ιντερνετ. Οποτε αυτο συνεπαγεται με λιγοτερους διαφημιστες αρα λιγοτερα χρηματα για εμας. Ενω εαν ολοι μας προσπαθησουμε φτιαχνοντας ισοτοπους να δειξουμε πως ειναι αρκετοι αυτοι που ασχολουνται με τους υπολογιστες κ το ιντερνετ θα αυξηθει η ζητηση για διαφημιση στο ιντερνετ κ θα αυξηθει επισης κ το ποσο που πληρωνουν για διαφημιστουν αρα ανεβαινουν κ οι δικες μας πληρωμες. Στο εξωτερικο γινεται χρονια αυτη η δουλεια κ υπαρχουν ατομα που βγαζουν 4000ευρω το μηνα σταθερα, γιατι πρωτων ασχολουνται με αυτο αλλα κ δευτερον υπαρχουν παρα πολλοι διαφημιστες. Οποτε εγω θεωρω πως πρεπει να το διαδοσουμε κ να προτρεινουμε τους φιλους μας να κανουν κλικ στις διαφημισεις μας. Προσοχη ομως εμεις οι ιδιοι απο τον υπολογιστη μας δεν επιτρεπεται να κανουμε κλικ στις διαφημισεις γιατι μπορει να μας βγαλουν απο το προγραμμα πληρωμης.
Αυτα απο μενα για το αρθρο που σας υποσχεθηκα αλλα για να σας κανω να ξαναερθετε θα σας πω πως εγω βγαζω χρηματα απο το ιντερνετ κ με αλλο τροπο εκτος απο αυτον. Θα σας δωσω μια μικρη γευση μονο, βγαζω χρηματα παιζοντας παιχνιδια κ εννειται παντα πως δεν πληρωνω κατι. Αυτο λοιπον θα ειναι ενα απο τα επομενα αρθρα μου, οποτε υπομονη κ ελατε παλι για να δειτε πως να μεγαλωστε το εισοδημα σας απο πολλες δραστηριοτητες μεσα απο το ιντερνετ. Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου